Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Laitekantamme edustaa salilaitteiden ehdotonta huippua!
Kalustomme kulmakiviä ovat Hoist Roc-It laitteet:

Tryon otekahvat vievät treenin kokonaan uudelle tasolle. Ainutlaatuinen, rannetta optimaalisesti tukeva muotoilu takaa pitävän otteen kaikkein kovimmassakin treenissä.


TILAT

FitFabriken kuntokeskuksessa käytössäsi on n. 350m2 ilmastoitua ja viihtyisää liikuntatilaa. Levypainokuormitteisille laitteille ja vapaapainoille on varattu yli 150m2 alue, joka on kokonaisuudessa tukevalla kumimatolla pinnoitettua ja lähes 20 metrinen peiliseinä tuo tilaan avaruutta.
Venyttelyyn ja rentoutumiseen varattu alue on pinnoitettu paksulla tatamilla, joka tarjoaa erittäin miellyttävän alustan harjoitteluun. Venyttelyhuoneessa on myös suuri peiliseinä.

Painopakkalaitteet tarjoavat oman viihtyisän harjoitusalueensa ja aerobisilla laitteilla harjoitellessa voi uppoutua vaikka suosikki televisio-ohjelmansa käänteisiin.

Remontoidut suihkutilat tarjoavat luonnollisesti mahdollisuuden virkistäytymiseen rankan treenin jälkeen.

Perheen pienimmille meillä on käytössä oma viihtyisä KIDS GYM huone, jossa lapsille on varattuna mm. leluja, kyniä, kirjoja ja luonnollisesti myös TV ja laaja lastenohjelmien valikoima.

LAITTEET

Laitteiden osalta FitFabriken tarjoaa vain parasta ja samalla kaikkea sitä mitä Porvoossa ei muualla voi kokea.

Ainutlaatuiset Hoist Roc-It vipuvarsilaitteet vievät harjoittelun täysin uudelle aikakaudelle ja huippulaadukkaat Impulse painopakka- ja aerobiset laitteet viimeistelevät tehokkaan treenikokonaisuuden.

Vapaapainoalueelta löytyvät mm. kylän ainoa 3D smith-laite, kyykkyräkki, kilpailusäädökset täyttävä Goljat -penkkipunnerruspenkki, erikoistankoja (mm. trap-bar),1500 kiloa levypainoja ja käsipainoparit 1-50 kg. Lisäksi meiltä löytyy mm. tasapainoa ja motoriikkaa kehittävä monipuolinen Bosu-trainer, vastuskuminauhat, voimapallot, hierontatuoli, keskivartaloa tehokkaasti kehittävä Selätin ja kehonhuoltoon tarkoitetut Rumble Roller ja Foam Roller -hierontarullat.

Ja löytyyhän salilta myös mm. kahvakuulia, voimistelurenkaat, pumppisettejä, TRX, voimisteluköysiä ja luonnollisesti myös nyrkkeilysäkki ja valikoima hanskoja säkin moukarointiin.