Palvelut

Tarjoamme asiakkaillemme kuntosaliharjoittelun lisäksi myös henkilökohtaista ohjausta harjoitusohjelmien, treenin ja ruokavalioiden muodossa. Eli olipa tavoitteesi lihaskasvussa, painonhallinnassa tai yleiskunnon kohentamisessa – Me autamme. Toteutamme ohjaukset ja valmennukset aina asiakkaan lähtökohdat ja tavoitteet huomioiden. Urheilijoille ja urheilujoukkueille tarjoamme tehokasta ja monipuolista lajivaatimuksien mukaan rakennettua fysiikkavalmennusta yli 20-vuoden kokemuksella. Valmennuspalvelumme kattaa myös esim. fitness-kilpailuihin tähtäävän valmennuksen.

Tiloissamme Teitä palvelevat myös Naprapaatti Hans Nordman, sekä hierojat Linda Bergman ja Jarmo Mäkelä. Hierojien palveluvalikoimassa myös akupunktio, kuivaneulaus ja kinesioteippaushoitoja. Lue lisää ja varaa aikasi ajanvarausjärjestelmästä.

Keskiviikkoisin Circuit klo 17-18

Circuit on monipuolisesti lihaksistoa ja aerobista kuntoa kehittävä kiertoharjoittelu. Circuit tunnit sisältyvät salikortin hintaan ja soveltuvat fyysisestä kuormittavuudestaan huolimatta käytännössä jokaiselle kuntotasoon katsomatta. Tule kokeilemaan ja ylläty! Ilmoittaudu mukaan tunnille.

Kiinnostaako sinua fitness?

Team FitFabriken on Suomen Fitness-urheilu Ry:n virallinen tiimi ja valmennettavamme tähtäävät kilpailemiseen fitness urheilussa. Nyt sinulla on mahdollisuus tulla mukaan tiimitoimintaan myös harrastemielessä. Tiimin jäsenenä saat osaavat ammattilaiset treenisi tueksi, tehokkaat harjoitusohjelmat ja yksilölliset laaditut, tavoitteitasi tukevat ruokavaliot ja halutessasi voit osallistua myös kuukasittaisille tiimipäville.

Harrastajajäsenen kuukausihinta on 99€ ja se sisältää kuntosalin kk-maksun. Tule rohkeasti mukaan! Koskaan ei ole liian myöhäistä huolehtia omasta kunnostaan!

Lisätieto:
info@fitfabriken.fi
0400-320870

Kilpavalmennus Junioriakatemia

Valmennuspaketit

Back To Life

Back To Life

Valmennuspaketti soveltuu esimerkiksi liikuntaa vasta aloitteleville henkilöille, kuntoutukseen tai henkilöille joilla on ollut pitkä tauko liikunnasta. Ohjelmassa keskitytään oikeaoppisen ja turvallisen liikkumisen myötä peruskunnon kohennukseen ja oikeaoppisen, liikuntaa tukevan, ruokavalion opettelemiseen.
149€/kk
Lue lisää tuotteesta
Fat Blast

Fat Blast & Muscle Up

FatBurner -ohjelman ensisijainen tavoite on pureutua nimensä mukaisesti kehoon kertyneeseen rasvaan ja hankkiutua siitä eroon mahdollisimman tehokkaasti treenin avulla, mutta ohjelman tavoitteena ei siis ole pakonomainen tarve painonpudotukselle, vaan nimenomaan rasvakertymien uloshengitys lihaksia vahvistamalla ja kulutusta lisäämällä.
169€/kk
Lue lisää tuotteesta
Full Force

Full Force

Valmennuspaketti on tarkoitettu jo aikaisempaa kokemusta kuntosaliharjoittelusta omaaville henkilöille ja henkilöille jotka haluavat saavuttaa merkittävää lihaskunnon kehitystä ja kehonmuokkausta. Huom! Full Force & Competition Edition ohjelmat edellyttävät vähintään kohtuullista peruskuntoa ja kuntosaliharjoittelun perusliikkeiden suoritustekniikoiden osaamista.
199€/kk
Lue lisää tuotteesta