Palvelut

Tarjoamme asiakkaillemme kuntosaliharjoittelun lisäksi myös henkilökohtaista ohjausta harjoitusohjelmien, treenin ja ruokavalioiden muodossa. Eli olipa tavoitteesi lihaskasvussa, painonhallinnassa tai yleiskunnon kohentamisessa – Me autamme. Toteutamme ohjaukset ja valmennukset aina asiakkaan lähtökohdat ja tavoitteet huomioiden. Urheilijoille ja urheilujoukkueille tarjoamme tehokasta ja monipuolista lajivaatimuksien mukaan rakennettua fysiikkavalmennusta yli 20-vuoden kokemuksella. Valmennuspalvelumme kattaa myös esim. fitness-kilpailuihin tähtäävän valmennuksen.

Tiloissamme Teitä palvelevat myös Naprapaatti Hans Nordman, sekä hierojat Linda Bergman ja Jarmo Mäkelä. Hierojien palveluvalikoimassa myös akupunktio, kuivaneulaus ja kinesioteippaushoitoja. Lue lisää ja varaa aikasi ajanvarausjärjestelmästä.

Keskiviikkoisin Circuit klo 17-18

Circuit on monipuolisesti lihaksistoa ja aerobista kuntoa kehittävä kiertoharjoittelu. Circuit tunnit sisältyvät salikortin hintaan ja soveltuvat fyysisestä kuormittavuudestaan huolimatta käytännössä jokaiselle kuntotasoon katsomatta. Tule kokeilemaan ja ylläty! Ilmoittaudu mukaan tunnille.

Kiinnostaako sinua fitness?

Team FitFabriken on Suomen Fitness-urheilu Ry:n virallinen tiimi ja valmennettavamme tähtäävät kilpailemiseen fitness urheilussa. Nyt sinulla on mahdollisuus tulla mukaan tiimitoimintaan myös harrastemielessä. Tiimin jäsenenä saat osaavat ammattilaiset treenisi tueksi, tehokkaat harjoitusohjelmat ja yksilölliset laaditut, tavoitteitasi tukevat ruokavaliot ja halutessasi voit osallistua myös kuukasittaisille tiimipäville.

Harrastajajäsenen kuukausihinta on 99€ ja se sisältää kuntosalin kk-maksun. Tule rohkeasti mukaan! Koskaan ei ole liian myöhäistä huolehtia omasta kunnostaan!

Lisätieto:
info@fitfabriken.fi
0400-320870

Kilpavalmennus Junioriakatemia