Fat Blast & Muscle Up

169,00 

KENELLE?

Perusterveelle henkilölle, jolla on n. 5-15 kiloa ylimääräistä painoa.

MITÄ?

FatBurner -ohjelman ensisijainen tavoite on pureutua nimensä mukaisesti kehoon kertyneeseen rasvaan ja hankkiutua siitä eroon mahdollisimman tehokkaasti treenin avulla, mutta ohjelman tavoitteena ei siis ole pakonomainen tarve painonpudotukselle, vaan nimenomaan rasvakertymien uloshengitys lihaksia vahvistamalla ja kulutusta lisäämällä.

Luonnollisesti varsinkin alkuvaiheessa myös paino putoaa usein vauhdikkaasti rasvan haihtuessa, mutta lähtökohtaisesti vahvistuva lihaksisto kuitenkin korvaa painollaan osan kertyneistä läskeistä.

Käytännössä ensin siis mennään rapsakasti alas ja sen jälkeen tullaan pienin askelin ylöspäin – päivä päivältä vahvempana.

Ohjelman kesto: 3 kuukautta

(ei rajoittavia tekijöitä, etteikö ohjelmaa voisi käyttää pidempään)

Huomiothan lisäksi, että saadaksesi harjoitusohjelmasta maksimaalisen hyödyn, myös ruokailun tulee olla tavoitteita tukevaa.

Ohjelmista vastaavat Suomen Fitnessurheilu ry:n viralliset valmentajat Linda Sonntag ja Karo Oksanen

Huom!

Runsas tai jopa sairaalloinen ylipaino on oma lukunsa ja näissä tapauksissa suosittelemmekin ottamaan yhteyttä suoraan FitFabriken henkilökuntaan, joka auttaa Sinua lukemattomien tyytyväisten asiakkaiden kokemuksella – oli lähtötilanteesi mikä tahansa.